Elazığ’da sınav kalemleri öğrenciler için toplandı

Elazığ’da sınav kalemleri öğrenciler için toplandı

Tarih: 18.06.2023 16:10
Elazığ’da sınav kalemleri öğrenciler için toplandı

ELAZIĞ (İHA) - Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Elazığ Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllüleri YSK'de üniversite adaylarına verilen sınav setlerini, öğrenciler için topladı.
Elazığ Muammer Faruk Sağlar Gençlik Merkezi ekibi, Gençlik ve Spor Bakanlığının ‘Tek Kullanımlık Sanma Sakın Çöpe Atmaya Kalkma’ sloganıyla başlattığı 'Genç Dönüşüm' projesi çerçevesinde sınav merkezlerinin önüne gitti. Ekipler, sınav merkezi önünde sınava giren adaylardan ÖSYM'nin dağıttığı sınav setlerindeki kalem, silgi ve kalemtıraşları talep etti. Toplanan setlerin ihtiyaç sahibi okullardaki öğrencilere verileceği bildirildi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; “Gençlik Merkezi Çalışanlarımız ve Gönüllü Gençlerimiz, ÖSYM'nin sınav esnasında öğrencilere dağıttığı sınav setlerini toplayıp ihtiyaç sahibi okullardaki öğrencilere özellikle köy okullarımıza ulaştırıyoruz. Gençlik Merkezimizin yaptığı çalışmalarda ziyaret ettiğimiz köy okulları ve dezavantajlı yerlerde topladığımız setleri buralar da dağıtıyoruz, hem farkındalık hem de paylaşım adına yapılan bu çalışmalardan ötürü Gençlik Merkezi Ekibimizi yürekten kutluyorum” ifadelerine yer verdi.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı