Enerjiniz habersiz kesilmesin!

.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Enerjiniz habersiz kesilmesin!

Elektrik enerji tedarikini Aras EPSAŞ´tan sağlayan müşterilere sunulan kısa mesajla fatura bilgilendirme servisi sayesinde ödemesi unutulan faturalar, gecikme faizi ve enerji kesintisi artık tarihe karışıyor. Bilgi güncellemesinin hizmet kalitesini artırdığına dikkat çeken Aras EPSAŞ Genel Müdürü Fahrettin Tunç, ?Ücretsiz verdiğimiz bu hizmetimizle müşterilerin enerji kesilmesi işlemine hazırlıksız yakalanmış olmalarını da engellemiş oluyoruz? dedi. 
Aras Elektrik Perakende Satış A.Ş. (EPSAŞ), abonelerine bilgilerini güncellemesi için çağrıda bulundu. Faturaların kısa mesaj ile müşteriye bildirilmesi kolaylığını sunan Aras EPSAŞ, ?Memnuniyetiniz için bilgilerinizi güncelleyin? sloganıyla müşterilerine kesintisiz hizmet verebilmek için çalışma başlattı. 
Bilgi güncellemesi sayesinde müşteriler, hem kesilen faturanın miktarından hem de son ödeme tarihinden haberdar olabiliyor. Ayrıca fatura ödemesi gecikmeye girdiğinde yine kısa mesaj yoluyla bilgilendirilerek hazırlıksız kesintilerin de önüne geçilmiş oluyor. Müşteri bilgilerinin güncelliğini korumasının öneminden bahseden Aras EPSAŞ Genel Müdürü Fahrettin Tunç, ?Bilinçli tüketici olmanın ilk adımı bilgi güncellemesidir. Güncel bilgi aynı zamanda güncel veri, hızlı işlem ve hızlı çözüm demektir. Bu da hem hizmet kalitesini hem de müşteri memnuniyetini makro düzeyde artırır? dedi. 
Unutulan ödemelere son 
Müşteri memnuniyeti ilkesi ile hareket ettiklerini aktaran Genel Müdür Fahrettin Tunç, sistemde telefon numarası ile bilgilerini güncel kılan müşterilerine fatura bilgilerini kısa mesajla ilettiklerini söyledi. Bu hizmetin ücretsiz verildiğini belirten Tunç, ?Sistemde tüm bilgileri ile telefon numarasını da tahakkuk eden müşterilere fatura bilgilerini sayacın okunduğu ilk anda ve son ödeme tarihi geçmiş ise enerji kesme işlemi yapılmadan birkaç gün önce kısa mesaj göndererek hatırlatıyoruz. Ücretsiz verilen bu hizmet ile müşterilerin ödeme yapmayı unutmalarından kaynaklanan gecikme faizi ve enerji kesilmesi işleminin de önüne geçmiş oluyoruz? diye konuştu. 
450 bin müşteri bu hizmetten faydalanıyor 
Günlük ortalama 15 bin kişiye kısa mesajla bilgilendirme yaptıklarını vurgulayan Tunç, ?Şu an sistemde bilgileri bulunan toplamda 450 bin müşterimize bu hizmeti veriyoruz. Ayrıca müşterilere sadece fatura bilgilerini değil kampanya ve duyurularımızı da kısa mesajla iletebiliyoruz? ifadelerini kullandı. 
3 bin 281 müşteri e-postayı tercih ediyor 
Müşterilerin elektronik posta ile de bilgilenme tercihi bulunduğunu da anlatan Tunç, ? Nisan ayında devreye aldığımız yeni uygulamamızla 3 bin 281 müşterimize elektrik faturalarını e-posta ile ulaştırıyoruz. Özellikle ticarethane ve sanayi kullanıcıları elektronik postayı tercih ediyor. Bu da hem işletmenin anında haber alma imkanını hem de yazılı kaynak bulundurma isteğini karşılıyor? dedi. 
Sadece 1 dakikada güncellemek mümkün 
Elektrik tüketiminde hizmet kalitesinin artırmak isteyen müşteriler www.arasepas.com web adresi üzerinden sadece 1 dakikada bilgilerini güncelleyebiliyor. Bunun dışında müşteriler, bilgi güncelleme işlemlerini bağlı bulundukları ilçe işletme müdürlüğüne giderek veya 444 7 850 numaralı çağrı merkezi üzerinden yapabiliyor. 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı