Engelli kadın akülü sandalyesine kavuştu

Engelli kadın akülü sandalyesine kavuştu

Tarih: 29.11.2023 09:41
Engelli kadın akülü sandalyesine kavuştu

Van'ın Edremit ilçesinde doğuştan fiziksel engelli olan Selma Mesihaoğlu, yıllardır hayalini kurduğu akülü tekerlekli sandalyesine kavuştu.
Edremit ilçesinde yaşayan Selma Mesihaoğlu (40) isimli kadın, doğuştan fiziksel engelli olduğu için yürüyemiyordu. Hayatını koltuk değnekleri ve tekerlekli sandalyede birilerinin yardımıyla idame eden Mesihaoğlu, sosyal medya üzerinden Vanlı Amcan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden akülü tekerlekli sandalye talebinde bulundu. Selma Mesihaoğlu’nun çağrısına sessiz kalmayan dernek üyeleri, kısa süre içerisinde temin ettikleri akülü tekerlekli sandalyeyi kendisine teslim etti. Teslim etme töreninde konuşan dernek yetkilileri, Selma Mesihaoğlu’nun yaklaşık bir hafta önce kendilerinden bir akülü tekerlekli sandalye talebinde bulunduğunu ifade ederek, bugün bu sandalyeyi kendisine teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşmanın sevincini yaşayan Selma Mesihaoğlu, “Akülü sandalyem yoktu. Çok zorluk çekiyordum. Vanlı Amcan Derneğine başvurdum. Mustafa Bey isimli bir hayırsever tarafından bana akülü tekerlekli sandalye gönderildi. Mustafa Bey ve dernek üyelerine çok teşekkür ediyorum. Çok ihtiyacım vardı. Allah kendilerinden razı olsun” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı