Erzurum´da ilkokul öğrencileri Camii´de buluştu

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İnsan ve Medeniyet Hareketi Erzurum Derneği´nin yürütmekte olduğu Erzurum Değerler Eğitimi Projesi (EDEP) kapsamında ilkokul öğrencileri Ulu Camii´de öğlen namazında buluştular. Yaklaşık 300 çocuk namaz öncesi ve son

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurum´da ilkokul öğrencileri Camii´de buluştu


Namaz çıkışı öğrencilere İMH Erzurum Derneği tarafından çeşitli hediyeler verildi. Erzurum´un sembolü çifte minareli medrese öğrencilerle beraber gezildi.
Program sonrası İMH Erzurum Dernek Başkanı Fahri Güzel, ?Yarınlarımızın göz bebeği olacak yavrularımızı yetiştirmek için her hafta sonu 10-15 kişilik gruplara Kuranı Kerim, İlmihal, Siyer ve medeniyetimizin değerleri öğretilmeye çalışıldı. Edep projesi kapsamında çeşitli sosyal etkinlikler de yapıldı. Bize bu projede destek olan; Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu´na, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı´ya İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız´a, Proje koordinatörleri Zülküf Yılmaz´a, Betül ve Mine Aydın kardeşlere ve Atatürk Üniversitesi´nde sadece öğrencilik yapmayıp, üniversiteyi bir adanmışlık mektebi görüp, kendilerini şehrimizin evlatlarına adayan ?Genç Hareket? eğitim gönüllülerine teşekkürü bir borç biliriz? dedi.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı