Filistin gündemiyle ilgili konferans

Diyanet Akademisi Başkanı Kaan, Filistin gündemiyle ilgili konferans verdi

Tarih: 22.11.2023 11:57
Filistin gündemiyle ilgili konferans

Erzincan İl Müftülüğü konferans salonunda “Filistin, Gazze, Kudüs” gündemi üzerine yapılan konferans Terzibaba Camii İmam Hatibi Yunus Emre Kılıç’ın tilavet ettiği Kur’an-ı Kerim ile başladı. Akabinde açılış ve hoş geldiniz konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Müftü Muharrem Gül personeli selamladı, hoş geldiniz dilekleriyle birlikte 13-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen 43. İl Müftüleri İstişare toplantısına dair değerlendirmelerini paylaştı.
Daha sonra Erzincan’da misafir olarak bulunan Diyanet Akademisi Başkanı Doç. Dr. Enver Osman Kaan kürsüye gelerek personele hitap etti.
Diyanet Akademisi’nin görev ve fonksiyonları, vizyon ve misyonu, çalışma ilkeleri, üstlendiği sorumluluklar üzerine bilgiler verdi. Daha sonra dünyanın sıcak gündemi olan Filistin, Gazze ve Kudüs’te cereyan eden olaylar üzerine Hz. Peygamber’in hayatından tablolar sunarak değerlendirmelerde bulundu.
Programın sonunda misafir konuşmacı Doç. Dr. Enver Osman Kaan’a İl Müftüsü Muharrem Gül bir tablo takdiminde bulundu. Konferansın tamamlanmasının ardından İl Müftüsü Gül ve Diyanet Akademisi Başkanı Kaan, çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere salondan ayrıldılar.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı