FUE saç ekiminde daha iyi avantaj sağlıyor

Saç Ekimi Koordinatörü Zeynep Günel, avantajları çok olan ve saç ekiminde en çok tercih edilen yöntem olan fue yönteminin saçsızlık sorununu ortadan kaldırdığını söyledi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
FUE saç ekiminde daha iyi avantaj sağlıyor


Real Hair Saç Ekimi Merkezinden Saç Ekimi Koordinatörü Zeynep Günel, ?Dilediğiniz sayıda saç kökü alımına olanak sağlar. Hızlı iyileşmeye olanak sağlar. Enfeksiyon riski çok azdır. Saç ekimi sonrası iz bırakmaz. Daha ağrısız bir yöntemdir. Gerektiğinde ikinci seans saç ekimine olanak sağlar. İşlem Maliyetleri düşüktür. Daha kısa sürelerde işlem yapılmasını sağlar. Saçlı deriye ve saç köklerine zarar vermez. Saç ekiminde garantili sonuçlar vermektedir? dedi.
FUE saç ekiminde dikkat edilmesi gerekenin çok tecrübeli saç ekim uzmanı tarafından yapılmasını sağlamak olduğunu ifade eden Günel, ?Fue yöntemi ancak konusunda uzman ve tecrübeli kişiler tarafından yapıldığında memnun edici olmaktadır. Real Hair Saç ekiminde her zaman maksimum saç ekimine özen göstermektedir. Tek bir seansta fue yöntemi ile 6 bin 500 köke kadar greft alımı ve ekimi yapabilmektedir. Yapılan tüm saç ekimlerinde özellikle prp uygulaması yapmaktayız. Saç ekimi sonuçlarının kalitesini artıran ve saç çıkmasını olumlu yönde etkileyen yöntemlerin başında prp aşı destekli fue saç ekimi gelmektedir. Real Hair ile her zaman uygulanan fue saç ekimi sonrası prp aşılama yöntemi ile saç ekimini desteklemektedir? şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı