Göztepe, Erzurum’da çıkış arayacak

Göztepe, Erzurum’da çıkış arayacak

Tarih: 11.11.2023 12:33
Göztepe, Erzurum’da çıkış arayacak

Göztepe, Trendyol 1. Lig'in 12. haftasında yarın Erzurumspor FK’ya konuk olacak. Sarı-kırmızılılar, rakibini mağlup ederek tekrar çıkışa geçmek istiyor.
Trendyol 1. Lig'in 12. haftasında Göztepe, yarın Erzurumspor FK ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu’nda saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Mehmet Türkmen yönetecek. Türkmen’in yardımcılıklarını Emre Doğu ve Abdülhamit Söyler yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Olcar olacak.
Müsabaka öncesinde Göztepe, 20 puanla 6. sırada yer alırken, ev sahibi Erzurumspor FK ise 13 puanla 11. sırada bulunuyor.
Geçtiğimiz hafta evinde oynadığı maçta Kocaelispor’a 1-0 kaybeden Göztepe, ligde 7 aradan sonra yenilgi yüzü görmüştü. Sarı-kırmızılılar, yarın oynanacak maçta Erzurumspor FK’yı mağlup ederek hem tekrar çıkışa geçip hem de zirve iddiasını sürdürmek istiyor. Ev sahibi Erzurumspor FK ise Göztepe’yi yenerek alt sıralardan kurtulmayı hedefliyor.
Öte yandan Göztepe, bu sezon oynadığı 5 deplasman maçında 4 galibiyet 1 beraberlik alarak henüz evinden uzakta yenilgi yüzü görmezken bu maçlarda da kalesini de gole kapatmayı başardı.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı