Hakkari'de asfalt çalışması devam ediyor

Hakkari'de asfalt çalışması devam ediyor

Tarih: 05.10.2023 15:40
Hakkari

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik'in talimatları istikametinde başlatılan asfalt çalışması 4 ayrı caddede devam ediyor.
Birçok mahalle ve semt yolunun asfalta kavuşturulduğu kentte çalışmalar aralıksız devam etti. Belediye ekipleri; Gazi Mahallesi Hakkari Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü önü, Av. Cumhur Keskin Caddesi, Keskinler Semti ve Av. Muhsin Zeydan Caddesi’nde asfalt çalışması başlattı. Gazi Mahallesi Muhtarı Nihat Yür, mahallelerinde birçok yolun ilk defa asfalta kavuştuğunu belirterek, tahrip olan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü önü, Av. Cumhur Keskin Caddesi, Keskinler Semti ve Av. Muhsin Zeydan Caddesi’nde asfalt çalışması başlatıldığını söyledi. Vali Ali Çelik ve çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür eden Muhtar Yür, halkın yapılan yollardan memnun olduğunu söyledi.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek de, Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik’in talimatları ile asfalt çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini söyledi.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı