Ilıcalı, Şenkaya ve Uzundere esnafını ziyaret etti

Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Uzundere ve Şenkaya´da esnaf ziyaretinde bulundu. Hemşehrileriyle birlikte çay içip sohbet eden Ilıcalı, esnafın sorunlarını dinledi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Ilıcalı, Şenkaya ve Uzundere esnafını ziyaret etti


Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Uzundere ve Şenkaya esnafını ziyaret etti. Ilıcalı, Şenkaya Paşalı´da yapımı devam eden Fatma Faik Gökçe Külliyesi´nin çalışmalarını yerinde inceledikten sonra ünlü işletmeci Nusret Gökçe´nin babası Faik Gökçe ve Şenkayalılar ile kahvehanede bir araya geldi. Nusret Gökçe tarafından Paşalı´da yaptırılan külliyenin en kısa sürede tamamlanacağını ve çalışmaların takipçisi olacağını ifade eden Ilıcalı´nın Paşalı ziyareti sırasında üzücü bir de olay yaşandı. Milletvekili Ilıcalı, kahvehanede hemşehrileriyle sohbet ederken hızla gelen bir kamyonet yolda bulunan köpeğe çarptı. Ağır yaralanan köpek Ilıcalı´nın devreye girmesiyle Kars´taki hayvan hastanesine kaldırıldı.
Ilıcalı, Ak Parti Uzundere İlçe Başkanı Fatih Ertek´e de vefat eden annesi için Dikyar Köyü´nde taziyede bulundu. Uzundere İlçe esnafını da ziyaret eden milletvekili Ilıcalı, esnafın sorunlarını dinleyerek taleplerini aldı. 
Ziyaretlerin ardından Ilıcalı, kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı