Kardashian´ın Erzurum ve Karslı olduğu ortaya çıktı

Ermeni asıllı dünyaca ünlü ABD´li TV yıldızı ve manken Kim Kardashian´ın soyağacının Erzurum ve Kars´a kadar uzandığı ortaya çıktı. Erzurumlular ?Kim Kardashian´ı? tanıyor musunuz? sorusuna ilginç yorumlarda bulundu.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Kardashian´ın Erzurum ve Karslı olduğu ortaya çıktı


Aile kökleri Türkiye´ye dayanan Ermeni asıllı ABD´li TV yıldızı Kim Kardashian´ın soyağacı ortaya çıktı. İngiliz Daily Mail gazetesi Kardashianların, Erzurum´da ve Kars´ın Karakale köyünde yaşamış atalarına ait fotoğrafları yayınladı.
Erzurum´a göç ettiler
Kim Kardashian´ın büyük büyük babası Hovhannes Miroyan ile büyük büyük annesi Lusyak Çorbacıyan, 1900´lü yılların başında kızları Vartanuş´u yanlarına alarak Erzurum´dan California´ya göç ettiler. Vartanuş, ABD´de Arakel Arakelyan ile evlendi. Çiftin Helen Arakelyan adlı kızları ise Kars göçmeni Arthur Kardashian ile dünya evine girdi. Kim´in star yeteneğini de, enerjik babaannesi Helen´den aldığı konuşuluyor.
Dedesi 1913 yılında Türkiye´den ayrıldı
Arthur-Helen çiftinin Robert adını verdikleri bir oğlu oldu. Robert, daha sonra ünlü bir avukat oldu ve Amerikalı yapımcı Kris Jenner ile yaptığı evlilikten Kim doğdu. Kim Kardashian´ın Kars kökenli baba tarafından büyük dedesi Tatos, 1913 yılında Türkiye´den ayrıldı.
?Erzurumlulardan Kim Kardashian´ı tanıyor musunuz? sorusuna ilginç yorumlar?
Kardashian´ın aile köklerinin Kars ve Erzurum´a dayandığı bilgisinin ortaya çıkmasının ardından sosyal medyada Erzurumlu ve Karslılar ?Hemşehri´ esprileri yaptılar.
Kim Kardashian´ı tanıyor musunuz? sorusuna Erzurumlular ilginç yorumlarda bulunarak bazıları tanıdıklarını çoğunluk ise Kardashian´dan haberdar olmadıklarını söyledi.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı