Karşıyaka, transferde gaza bastı

Karşıyaka, transferde gaza bastı

Tarih: 12.01.2024 13:25
Karşıyaka, transferde gaza bastı

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka, ara transfer döneminin açılmasıyla birlikte; Erdem Gökçe, Şeref Özcan ve Mehmet Alaeddinoğlu’nu kadrosuna kattığını duyurdu.
TFF 3. Lig 2. Grup’ta sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan; fakat daha sonra istediği sonuçları alamayan Karşıyaka, devre arasını lider Batman Petrolspor’un 7 puan gerisinde 4. sırada tamamladı. Durum böyle olunca yeşil-kırmızılı yönetim, ara transfer döneminin de açılmasıyla birlikte harekete geçti. Teknik Direktör Erkan Sözeri’nin raporları doğrultusunda eksik bölgelere takviyeler gerçekleştiren Karşıyaka, Afyonspor'dan 33 yaşındaki ofansif orta saha Mehmet Alaeddinoğlu'nu 1.5 yıllığına transfer ederken, Boluspor'dan 27 yaşındaki kanat oyuncusu Şeref Özcan ile bonservisi Eyüpspor'da olup ilk yarıda Iğdır FK'da forma giyen 20 yaşındaki sağ bek Erdem Gökçe’yi sezon sonuna kadar kadrosuna kattığını duyurdu.
Öte yandan İzmir ekibinin, ara transfer dönemi kapanana kadar yeşil-kırmızılı takıma 1-2 önemli takviye daha yapması bekleniyor.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı