Kaymakam Bayram vatandaşlarla bir arada

Kaymakam Bayram: “Tek amacımız, vatandaşlarımızın dilek ve temennilerini dinlemek”

Tarih: 29.11.2023 15:43
Kaymakam Bayram vatandaşlarla bir arada

Muş’un Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, ağır kış şartlarına rağmen köyleri gezerek okul ve taziye evlerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Kış aylarının çetin çektiği Süphan Dağı eteğindeki Tatargazi, Akören, Boyundere, Kulçak, Molladerman, Oda ve Karaali köylerine giden Kaymakam Göksu Bayram, bu köylerde vatandaşların dilek ve temennilerini dinledi. Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, hava şartları elverdiği sürece köyleri ziyaret etmeye devam edeceğini belirterek, “Köy ziyaretlerimizin tek amacı, vatandaşlarımızın aracısız dilek ve temennilerini dinlemektir” dedi.
Gittiği her köyde okul ziyaretlerini de yapan Kaymakam Bayram, öğrencilerle sohbet ederek tavsiyelerde bulundu. Öğrencilere ileride seçecekleri meslekler hakkında da tavsiyelerde bulunan Kaymakam Bayram, istedikleri meslekleri kazanmaları için bol bol ders çalışmaları ve kitap okumalarını istedi.
Kaymakam Göksu Bayram’a Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil İncebacak, Emniyet Müdürü Serhan Türk, Milli Eğitim Müdür Vekili Emin Yeşilbudak, Özel İdare Müdürü Kemal Bingöl, Köylere Hizmet Götürme Birlik Müdürü Yunus Emre Şahin ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yakup Bozkurt da eşlik etti.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı