Lösemili çocuklara moral ziyareti

Lösemili çocuklara moral ziyareti

Tarih: 07.11.2023 12:32
Lösemili çocuklara moral ziyareti

Van’ın Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Prof. Dr. Dursun Odabaş Tıp Merkezinde tedavi gören lösemili çocukları ziyaret ederek moral verdi.
2-8 Kasım ‘Lösemili Çocuklar Haftası’ dolayısıyla tedavi gören çocukları ziyaret eden Başkan Akman, Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Kamuran Kahraman, Tıp Merkezi Müdürü Sefer Kuşan ile merkezde görevli doktor ve hemşireler tarafından karşılandı. Hematoloji servisinde yatmakta olan lösemili çocukları ziyaret eden Başkan Akman, çocukların sağlık durumları ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Çocuklarla tek tek ilgilenen ve çocuklarına refakat eden aileler ile sohbet eden Başkan Akman, her çocuğa kendi yaş grubuna uygun okuma kitapları, satranç, çay fincanı, çeşitli oyuncak ile hastaların kişisel bakımları için yatak koruyucu, şampuan, maske, hasta bezi, dezenfektan, ıslak mendil, kağıt havlu, tuvalet kağıdı gibi çeşitli temizlik malzemesi hediye etti.


Her yıl olduğu gibi bu yıl da hematoloji bölümünde tedavi gören lösemili çocuklara moral ziyaretinde bulunduklarını hatırlatan Başkan Akman, “Rabbim çocuklarımıza hayırlı şifalar versin. Değerli başhekimimize, hocalarımıza, hemşirelerimize ve hastane çalışanlarımıza verdikleri çaba ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Belediye olarak çocuklarımıza verdiğimiz destekler inşallah bundan sonrada devam edecek” dedi.
Belediye Başkanı Salih Akman’ın kendilerini düzenli olarak ziyaret ettiğini belirten Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Kamuran Kahraman ise çocukların tedavi sürecinde ziyaret edilerek moral verilmesinin çok önemli olduğunu kaydederek, “Gerçekten bu tarz ziyaret ve etkinlikleri faydalı buluyorum. Doktorlarımız, hemşirelerimiz ve tüm personelimiz ile birlikte hepimiz bu ekibin bir parçasıyız. Çocuklarımızın bir an önce sağlıklarına kavuşması için elimizden geleni yapıyoruz. Sizlerde gereken moral ve desteği sağlıyorsunuz. Çocuklarımız adına sizlere tekrar teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı