Macera parkı vatandaşın uğrak yeri oldu

Macera parkı vatandaşın uğrak yeri oldu

Tarih: 27.12.2023 15:30
Macera parkı vatandaşın uğrak yeri oldu

Alanya Belediyesi tarafından hizmete sokulan Macera Parkı açıldığı günden bu yana yoğun ilgi görüyor. Kızılalan mevkiinde faaliyete geçen bölgenin en büyük macera parkı yerli ve yabancı yüzlerce vatandaşı ağırlıyor.
Geçtiğimiz günlerde binlerce vatandaşın katılımı ile açılan bölgenin en büyük Macera Parkı 110 bin metrekarelik dev bir alanda vatandaşların yoğun ilgisini görüyor.
Çocukların ve gençlerin uğrak noktası oldu
Özellikle hafta sonları aileleri ile vakit geçiren vatandaşlar hem eğleniyor hem de unutulmaz bir gün geçiriyorlar. Doğayla iç içe bireysel ve grup aktivitelerinin yapıldığı Macera Parkı, çocukların ve gençlerin de uğrak noktası oldu. Çocuklar ve gençleri teknoloji ve ekran bağımlılığından uzaklaştırmak ve hem eğitici hem de eğlenceli aktivitelerle buluşturma amacı olan Macera Parkı ziyaretçileri, birbirinden çeşitli parkur ve dinlenme alanları ile gün boyu stresten uzak hem eğlenme hem de dinlenme imkanı buluyorlar.


Restoran ve gözleme alanı da faaliyete geçti
Alanya Belediyesi Macera Parkı’nda kır lokantası, yöresel ürünler satış yeri, çocuk oyun alanı, skyrider, karsız kayak, yüksek halatlı parkur, alçak halatlı parkur, bagjump, çocuk oyun grupları, dev salıncak, tırmanma duvarı, halatlı salıncak, restoran, at ahırları ve at pisti, paintball, 200 metrelik çift halatlı teleferik zipline, tracking, ve doğa yürüyüşü parkuru gibi çeşitli aktiviteler bulunuyor. Ayrıca yapımı tamamlanan restoran ve gözleme noktası da ziyaretçilerin kullanımına açıldı.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı