Malatyalı öğrenciler Kütahya’da

Malatyalı öğrenciler Kütahya’da misafir ediliyor

Tarih: 24.10.2023 10:37 Güncelleme: 24.10.2023 10:37
Malatyalı öğrenciler Kütahya’da

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Ar-Ge ve Projeler Daire Başkanlığı "Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı" çerçevesinde Malatya Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Kütahya’da misafir ediliyor.
Kütahya’yı yakından tanıma imkanına sahip olan öğrencilere Kütahya Şehit Selim Cansız Anadolu İmam Hatip Lisesi ev sahipliği yapıyor.
Malatya Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesinin konuk öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit'i ziyaret ettiler. Müdürlüğün Maarif Salonu'nda gerçekleşen ziyarette Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit konuk öğlencilerle bir araya geldi. Müdür Başyiğit, Kütahya’da görülmeye değer çok fazla yerin bulunduğunu belirterek Kütahya'da dolu dolu zaman geçireceklerini ifade etti ve şehre has damak lezzetlerini tatmalarını tavsiye etti. Başyiğit, bu çeşit projelerle yeni yeni arkadaşlıkların kurulacağını, gelecek için çok güzel hatıralar biriktirileceğini belirterek öğrencilere bu fırsatı değerlendirmeleri tavsiyesinde bulundu.
Konuyla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada,” Ülkemizin farklı il ve bölgelerinin tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtma, farklı kültür çevrelerinde yetişmiş öğrencilerin sosyal-kültürel açıdan birbirlerini tanımalarını sağlama, kardeşlik duygularının gelişmesine katkıda bulunma, toplumsal sorumluluk ve gönüllülük faaliyetlerine katılma gibi amaçların hedeflendiği program çerçevesinde Şehit Selim Cansız Anadolu İmam Hatip Lisesi ev sahipliğinde Malatya Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ilimizi yakından tanıma fırsatı buldular” ifadelerine yer verildi.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı