Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan Rektör Çomaklı’ya Ziyaret

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan Rektör Çomaklı’ya Ziyaret

Tarih: 01.10.2023 11:44 Güncelleme: 01.10.2023 12:34
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan Rektör Çomaklı’ya Ziyaret

Bir takım ziyaret ve görüşmelerde bulunmak üzere Erzurum’a gelen Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Yalçın, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı makamında ziyaret etti. 
Genel Başkan Yalçın’a ziyaretinde Memur-Sen Erzurum İl Başkanı Mustafa Karataş, Eğitim Bir Sen Erzurum 1 Nolu Şube Başkanı Hüsrev Yaşa ve sendika üyeleri refakat ederken Başkan Yalçın, tekrardan Atatürk Üniversitesinde bulunmaktan ve Rektör Çomaklı ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. 
Samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette, misafirperverliğinden dolayı Rektör Çomaklı’ya teşekkür eden Yalçın, Atatürk Üniversitesi ile Memur-Sen arasında yıllardır devam eden kardeşlik hukuku ve iş birliklerinin devam edeceğini belirterek, sendika üyesi çalışanların haklarının korunması hususundaki hassasiyeti için Rektör Çomaklı’ya teşekkür etti. 
Ziyaretleri dolayısıyla Başkan Ali Yalçın ve il yönetimine teşekkür eden Rektör Çomaklı ise, Atatürk Üniversitesinin öncelikli hedefinin eğitim, daha sonra ise topluma fayda sağlamak olduğunu ifade ederek Memur-Sen ile ortak bir paydada buluşmaktan memnuniyet duyduklarını söyledi. 
Atatürk Üniversitesinin bütün çalışanlarıyla büyük bir aile olduğunu aktaran Rektör Çomaklı, personel ayırt etmeksizin üniversiteye hizmet eden her çalışanın kendileri için değerli olduğunu ifade ederek nazik ziyaretleri için Başkan Ali Yalçın’a teşekkür etti. 
 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı