Mevlüt Doğan: "Michael Frey bizim listemizde 6. sıradaydı"

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Mevlüt Doğan, Fenerbahçe´de forma giyen Frey´in sezon başında kendilerine önerildiğini söyleyerek, "Frey ile ilgili bize teklif edildi. Kendisini izledik ancak beğenmedik. Zaten listemizde 6. sıradaydı" dedi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Mevlüt Doğan:


Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Mevlüt Doğan, gündeme ilişkin İHA´ya açıklamalar yaptı. Teknik direktör değişikliğinin ardından takımın çok iyi bir yola gireceğine inandığını söyleyen Doğan, ?Bu hafta Galatasaray deplasmanında iyi bir futbol ortaya koyduk. Ancak 1-0 kaybettik. Sezon başında bu skorların telafisi mümkün. Hoca değişikliğiyle beraber daha iyi konuma geleceğimize inanıyorum? diye konuştu. 

?Frey´i beğenmedik? 
Fenerbahçe´nin İsviçre´nin Zürih takımından transfer ettiği Michael Frey´in sezon öncesinde kendilerine önerildiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Mevlüt Doğan, ?Transfer döneminde Frey ile ilgili bize teklif edildi. Kendisini izledik ancak beğenmedik. Zaten listemizde 6. sıradaydı ve önünde 5 opsiyon daha vardı. Yetersiz bulduğumuz için transfer girişimi dahi yapmadık? ifadelerini kullandı. 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı