Milletvekili Aydemir: ?BB. Erzurumspor´a başarılar diliyoruz?

K Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ?Büyükşehir Belediye Erzurumspor´umuza yeni sezonda başarılar diliyor, yeniden süper lige yükseleceğine inanıyoruz. Fair Play´ın hakim olduğu, sportif ruhun öne çıktığı, başarılı bir sezon bekliyoruz? dedi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Milletvekili Aydemir: ?BB. Erzurumspor´a başarılar diliyoruz?


Aydemir´in mesajı
BB Erzurumspor´un ilin futboldaki sinerji ve duruşunu ifade ettiği, başarılarının tüm kente sportif moral kazandırdığına işaret eden Milletvekili Aydemir, ?Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Sekmen´in fedakarlık düzeyinde destek verdiği mavi beyazlı ekibimiz, Genç Başkanı Sayın Yılmaz´ın yönetimi ve yeni kadrosuyla bu sezonda şampiyonluğun en önemli adayları arasında yer alacaktır. Buna inancımız tamdır? dedi.
Taraftara çağrı
Mesajında mavi beyazlı ekip taraftarına da seslenen Milletvekili Aydemir, ?Erzurumspor´umuzun başarılarında şüphesiz en büyük güç, her türlü özveriyle takımı yalnız bırakmayan saygıdeğer taraftarımızdır. Dadaş edep ve terbiyesi içinde Erzurumspor´a her türlü katkıyı sunan taraftarımız, bu sezonda da Erzurumspor´un en büyük itici gücü olacak, mavi beyazlı ekibimiz yönetimi, kadrosu, taraftarıyla birlikte Erzurum adını Süper Lige taşıyacaktır. Bizim taraftarımızdan beklentimiz, özellikle Erzurum´daki karşılaşmalarda, mavi beyazlı ekibin dadaşça duruşunu vurgulamaları ve cezaya sebep olacak olaylara izin vermemesidir. İl dışındaki dadaşların da deplasman karşılaşmalarında takımı yalnız bırakmayacağına inanıyoruz. Biz de TBMM´deki çalışmalarımızın izin verdiği ölçüde takımızı taraftarımız arasında desteklemeye devam edecek, başarılarıyla ortak bir gururu paylaşmayı sürdüreceğiz? diye konuştu.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı