Milletvekili Aydemir: ?Şühedamızın ufku ufkumuzdur?

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ?Varlığımızı Şühedamıza borçluyuz. Onların mübarek emanetleri, uğruna nefislerini adadıkları mukaddeslerini ilelebet aziz tutacağız. Yolları yolumuz, ufukları ufkumuzdur. Ruhları şad mekanları cennet olsun? d

Tarih: 01.01.0001 00:00
Milletvekili Aydemir: ?Şühedamızın ufku ufkumuzdur?


AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinin düzenlediği ?Analar ve Balalar? temalı şühedaya vefa etkinliğine katıldı. Dernek Başkanı Recep Akgül ve yönetim kurulu üyeleriyle etkinlikte zirveye çıkan milli hissiyatı paylaşan Milletvekili Aydemir, ?Alvarlı Efenin torunlarına, dadaş ruhunu taşıyanlara yaraşan bu etkinliği düzenleyerek milli ve manevi emanetler odağında ahde vefa gösterenlere şükranlarımı sunuyorum? kaydını düştü.
?Şehitler, vatan tapusunda adı yazılı yiğitler?
Etkinlikte plaket sunum törenine de katılan Milletvekili Aydemir, ?Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinin düzenlediği ?Analar ve Balalar? etkinliğine iştirak ettik. Şehitlerimizin aziz hatıralarını yad etmek ancak bu kadar güzel olurdu. Şehitler, vatan tapusunda adı yazılı yiğitlerdir. Ecdadın ufkunda koşanlara selam olsun? dedi.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı