Milletvekilleri, Ilıcalı´nın davetiyle Erzurum kültürünü tanıdı

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Erzurum Tanıtım Günleri için Meclis Genel Kurulu´ndaki konuşmasında samimi bir davette bulunmuştu. Ilıcalı´nın daveti üzerine Erzurum Günlerine katılan milletvekilleri, Erzurum kültürüyle tanıştı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Milletvekilleri, Ilıcalı´nın davetiyle Erzurum kültürünü tanıdı


Erzurum kültürünün Ankara´ya taşındığı ?Erzurum Tanıtım Günleri´ tüm renkliliğiyle devam ediyor. Bulunduğu her platformda Erzurum´un tanıtımına önem veren Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, 9 Aralık Cuma günü TBMM oturumunda söz alarak Genel Kurul´da bulunan tüm milletvekillerini Erzurum Tanıtım Günlerinde cağ kebabı ve kadayıf dolması yemeye davet etmişti. Erzurum kültürüyle tanışmak, şehre özgü lezzetleri tatmak için Ilıcalı´nın davetine; AK Parti Samsun Milletvekilleri Dr. Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural Kalkınma Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu ile birlikte Meclis Tv´den Ilıcalı´nın davetini duyan çok sayıda vatandaş icabet etti.
Öncelikle, Tanıtım günlerinde yer alan stantları gezen davetlilere daha sonra Erzurum´un meşhur cağ kebabı ve kadayıf dolması ikram edildi. Davete katılan milletvekilleri bu nazik davet için Mustafa Ilıcalı´ya teşekkür etti. Ilıcalı, misafirlerini uğurladıktan sonra Erzurum ilçe belediyelerinin ve kaymakamlıklarının açtığı stantları gezdi.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı