Muhtarlarla istişare toplantısı düzenlendi

Muhtarlarla istişare toplantısı düzenlendi

Tarih: 11.10.2023 10:28
Muhtarlarla istişare toplantısı düzenlendi

Erzincan’da Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında merkeze bağlı köy muhtarlarıyla toplantı düzenlendi.
AFAD salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Aydoğdu, Vali Yardımcısı Mehmet Emre Canpolat, bazı kurum müdürleri ve merkeze bağlı köy muhtarları katıldı.
Köylerin sorunlarının ve taleplerinin görüşüldüğü ve yapılması planlanan çalışmaların değerlendirildiği toplantının başlangıcında konuşan Vali Aydoğdu, köylerin sorun ve eksikliklerinin giderilmesinde el birliği ile hareket edeceklerinin altını çizdi. Vali Hamza Aydoğdu konuşmasının devamında, “Bizim tüm amacımız ve gayemiz bir aile olmak, aile olabilmek için birbirimize iyi niyetle ve samimiyetle sarılmamız gerekiyor. Şimdi köylerimizin problemlerini, ihtiyaçlarını siz muhtarlarımızdan dinleyeceğiz. İmkanlarımız ölçüsünde, dile getirilecek talepleri yerine getirmeye ve sorunları çözmeye çalışacağız. Hepimizin görevi milletimize hizmettir. Problemlerin en kısa sürede çözüme kavuşturulması için hep birlikte el ele vererek gayret göstereceğiz.” dedi.
Vali Aydoğdu'nun konuşmasının ardından muhtarlar tek tek söz alarak; içme ve sulama suyu, kilit parke, asfalt, kanalizasyon, taşkın koruma, yolcu taşıma, köy sosyal tesisleri gibi, köyleriyle ilgili talep, sorun ve eksiklikleri kaydettiler. Belirtilen konular hakkında Vali Aydoğdu, ilgili birim amiri ve muhtar arasında istişareler yapılarak problemin çözümü için Vali Aydogdu tarafından gerekli talimatlar verildi.
Toplantının sonunda, Vali Aydoğdu, katılımlarından dolayı tüm muhtarlara teşekkür ederek, taleplerin yerine getirilmesi ve sorunların çözümü için çalışmaların hemen başlayacağını belirtti.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı