MÜSİAD Erzurum Başkanı Taner Bayır: ?Bu tür alçak saldırılar ülkemizin birlik beraberliğini bozmaya güç yetiremeyecektir?

İstanbul´da gerçekleşen 38 kişinin şehit olduğu, 14´ü yoğun bakımda olmak üzere toplam 155 kişinin de yaralandığı hain terör saldırısını kınayan MÜSİAD Erzurum Başkanı Taner Bayır, bu tür alçak saldırıların ülkemizin birlik beraberliğini asla bozamayacağ

Tarih: 01.01.0001 00:00
MÜSİAD Erzurum Başkanı Taner Bayır: ?Bu tür alçak saldırılar ülkemizin birlik beraberliğini bozmaya güç yetiremeyecektir?


İstanbul Beşiktaş´ta Vodafone Arena yakınında ve Maçka Parkı´nda meydana gelen iki ayrı patlamada 38 kişinin şehit olmasının ardından açıklama yapan MÜSİAD Erzurum Başkanı Taner Bayır, saldırıyı sert bir dille kınayarak, bu tür haince yapılan saldırıların ülkemizin birlik beraberliğini ve huzurunu bozamaya asla güç yetiremeyeceğini ifade etti.
MÜSİAD Erzurum olarak bu ve benzeri tüm terör saldırılarının karşısında olduklarını söyleyen MÜSİAD Başkanı Taner Bayır, çoğunluğu polis olmak üzere 38 kişinin şahadet şerbetini içtiği olayı şiddetle kınadıklarını bildirdi. Bayır, yaptığı açıklamasında şu sözlere yer verdi:
?Ülkemizin istikrarını, birlik beraberliğini yok etmeye yönelik bu tür alçakça saldırılar asla başarılı olmayacağı gibi hainlerin de buna gücü yetmeyecektir. Aksine bizleri millet olarak birbirimize daha fazla kenetleyecektir. Ülkemizin huzuru ve istikrarını bozmaya yönelik bu alçak saldırılar milletimizce iyi okunup anlaşılarak sonuçsuz kalacak, ülkemizin ve milletimizin birlik, beraberlik bütünlüğü devam edecektir. Alçakca yapılan bu hain terör saldırısını şiddetle kınıyor, şehitlerimize cenabı haktan rahmet dilerken milletimizin başı sağolsun. Yaralılarımıza da Allah´tan acil şifalar diliyorum.?


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı