Numan Kurtulmuş: ?Cumhur ittifakı masa başı anlaşması değildir?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, AK Parti ve MHP arasında yapılan ?Cumhur İttifakı´nın önemine değinerek, ?Cumhur İttifakı bir masa başı anlaşması değildir, ?sana şu kadar bana şu kadar anlaşması hiç değ

Tarih: 01.01.0001 00:00
Numan Kurtulmuş: ?Cumhur ittifakı masa başı anlaşması değildir?


Kurtulmuş, Denizli´nin ilçelerinin AK Parti ve ?Cumhur İttifakı´ adaylarının açıklandığı törene katıldı. Aday isimlerinin açıklanması önce bir konuşma yapan Kurtulmuş, Cumhur İttifakı´nın seçimler ve Türkiye açısından önemine değindi. Cumhur İttifakı´nın pazarlıkla kurulmadığına vurgu yapan Kurtulmuş, ?Bu seçimde Cumhur İttifakı ile seçime giriyoruz 30 büyükşehir de AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi´nin (MHP) yapmış olduğu düzenlemeler sonucunda iş birliği yapılması kararlaştırılmıştır. Bu 30 büyükşehirden birisi de Denizli´dir. Cumhur İttifakı bir masa başı anlaşması değildir, ?sana şu kadar bana şu kadar anlaşması hiç değildir.´ Cumhur İttifakı siyasi partilerin yöneticilerinin kendi aralarında oluşturduğu bir anlaşmada değildir. Cumhur ittifakı 15 Temmuz gecesi meydanlarda tanklara, uçaklara, helikopterlere karşı milletimizin ?Ya Allah, bismillah, Allahu Ekber´ diyerek kurduğu bir mücadeledir, bir dayanışmadır. Cumhur İttifakı salaların eşliğinde kurulmuş bir siyasal ittifakdır. Ben Cumhur İttifakı´nın bu seçimlerde milletimize hayırlar, bereketler getirmesini temenni ediyorum. Cumhur İttifakı´nın her iki parti içinde, milletimiz için de önemli sonuçlar doğuracağına yürekten inanıyorum. Bu vesile ile bizim destekleyeceğimiz MHP´li arkadaşlarımızı ilan edeceğiz. Hep beraber yerel seçime gireceğiz. Dayanışma ve iş birliği içerisinde gireceğiz ve inşallah Denizli´de de çok büyük bir sonuç elde edeceğiz? dedi. 

Açıklanan belediye başkan adayları 
EGS Kongre ve Fuaye Alanında gerçekleştirilen törende Kurtulmuş´un açıkladığı ilçeler ve aday isimleri ise şöyle: 
?Acıpayam-Hulisi Şevkan, Babadağ-Salim Demirezen, Baklan-Yusuf Gülsever, Bekilli-Mustafa Çoban, Beyağaç-Mustafa Akçay, Bozkurt-Hamdi Cin, Çameli- Cengiz Arslan, Çardak-Hüsnü Yılmaz, Çivril-Niyazi Vural, Güney-Halil Ayhan, Honaz-Turgut Devecioğlu, Kale-Mehmet Salih Sağnıç, Sarayköy-Ahmet Necati Özbaş, Serinhisar-Şeref Turhan, Tavas-Hüseyin İnamlık, Merkezefendi-Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale- Avni Örki.? 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı