O projenin tanıtım toplantısı yapıldı

O projenin tanıtım toplantısı yapıldı

Tarih: 16.01.2024 15:04
O projenin tanıtım toplantısı yapıldı

Bitlis’in Tatvan Gençlik Merkezinde “Küçük Dokunuşlar Büyük Hayaller” projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.
Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleşen toplantıda, “Küçük Dokunuşlar Büyük Hayaller” projesinin amacıyla ilgili kurum amirleri ve vatandaşlar bilgilendirildi. Proje koordinatörü Taylan Ekin’in yaptığı sunumun ardından konuşan Tatvan Kaymakamı Remzi Demir, “Geldiğimiz noktada uyuşturucu bütün gençlerimizi esir almaya çalışan çok boyutlu, çok katmanlı bir sorun olarak karşımızda durmaktadır. Bu düşüncede bütün gençlerimizi, öğrencilerimizi uyuşturucu ve uyarıcı maddelerden uzak tutmayı nihai amaç olarak belirlemiş bu projede emek veren arkadaşların hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.
Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Uludağ ise dezavantajlı durumda olan ailelerin çocuklarına yönelik bir proje gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bu projenin ilçemizde dezavantajlı durumda olan öğrencilerimizin, gençlerimizin topluma kazandırılması ve bu mahiyette yapılabilecek faaliyetlerin neler olabileceğini paydaşlarımızla birlikte ortaklaşa yıl boyunca gerçekleştireceğimiz bir projenin toplantısıydı. Amacımız. gençlerimizi topluma kazandırmak, zararlı alışkanlıklarından caydırmak, varsa devletimiz milletimiz eliyle yapılabilecek her türlü desteği vererek olumsuz davranışlarını olumlu davranışa çevirmek olacak” diye konuştu.
Toplantıya kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, rehber öğretmenler, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı