Öğrencilere yoğunlaştırılmış eğitim

Hamur'da yarıyıl tatilinde öğrencilere yoğunlaştırılmış eğitim

Tarih: 04.02.2024 12:17
Öğrencilere yoğunlaştırılmış eğitim

Ağrı'nın Hamur ilçesinde, yarıyıl tatilinde ortaokul ve lise öğrencilerinin başarılarını artırmak için düzenlenen "Yoğunlaştırılmış Eğitim Programı" tamamlandı.
Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen programda, köylerden gelen öğrenciler için pansiyonlar açık tutuldu. Gönüllü öğretmenlerin verdiği derslerde, öğrencilere verimli ders çalışma teknikleri öğretildi ve bol soru çözüldü. Yapılan deneme sınavlarıyla da öğrencilerin gelişimleri izlendi.
Programın son gününde Hamur Kaymakamı Ali Yıldırım ve eşi Manolya Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özmüş ile birlikte pansiyonda kalan öğrencileri ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Yıldırım, programın değerlendirmesini yaptı. Öğrencilerin çalışma temposunu evde de sürdürmeleri gerektiğini vurgulayan Yıldırım, "Başarının sırrı sürekli ve düzenli çalışmaktır. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Vatanınıza, milletinize, ülkenize yararlı iyi bireyler olmanızı istiyoruz" dedi.
Programda idareci ve öğretmenler, öğrenciler için çiğ köfte yoğurdu. Ağrı Halk Eğitim Merkezi usta öğreticilerinin sunduğu müzik dinletisiyle de program sona erdi.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı