Ramazan’da planlı kesinti olmayacak

Aras Elektrik Ramazan’da planlı kesinti yapmayacak

Tarih: 11.03.2024 15:43 Güncelleme: 11.03.2024 16:11
Ramazan’da planlı kesinti olmayacak

Kaliteli ve kesintisiz enerji hizmeti noktasında sorumluluk bölgesinde çalışmalarını titizlikle sürdüren Aras Elektrik, Ramazan ayı boyunca mücbir haller hariç planlı elektrik kesintilerini yapmayacağını duyurdu. 
Aras Elektrik, Ramazan ayını, müşterilerin sorunsuz geçirmeleri için tüm hazırlıklarını tamamladığını ve bu ay boyunca planlı kesinti yapmayacağını, iftar ve sahur vakitlerinde herhangi bir sorun yaşanmayacağını belirtti. Şebekelerin güçlendirilmesi, bakım ve onarım çalışmaları gibi faaliyetlerde planlı kesintilere ihtiyaç duyulduğunu belirten Genel Müdür Fikret Akbaş: “Ramazan ayında mücbir haller hariç hiçbir şekilde planlı kesinti yapmayacağız. Özellikle müşterilerimizin iftar ve sahur vakitlerinde mağdur olmamaları, ibadetlerini rahatlıkla yapabilmeleri için planlı kesinti yapmayacağız. Bunun için de gerekli tüm çalışmalarımızı yaptık ve önlemlerimizi aldık. Müşterilerimiz Ramazan ayını elektrik kesintisi olacak mı diye düşünmeden gönül rahatlığı içinde geçirebilirler.” dedi. 
Olumsuz hava şartları gibi nedenlerle meydana gelebilecek arıza kaynaklı kesintilere karşı da ekiplerin hazır olduğunu ifade eden Akbaş: “Olası olumsuz durumlar için ekiplerimiz 7/24 görev başında olacak. Ramazan öncesi bakım çalışmalarını sıklaştırarak, şebekelerde herhangi bir problem yaşanmaması için şebeke kontrol, yatırım, onarım çalışmalarını yaptık, elektrik hatları ile aydınlatmaları gözden geçirdik. SCADA (Uzaktan Kontrol ve Kumanda) Merkezi’ndeki teknoloji ile şebekeyi online olarak takip ederek; 7/24 sahada görevli nöbetçi ekiplerle, arıza ve kesinti yaşanan bölgelere kısa sürede müdahale edilecek. Müşterilerimiz arıza durumlarında 444 7 850 numaralı Çözüm Merkezi’miz üzerinden ya da diğer iletişim kanallarımız (Facebook, X, instagram, linkedin, youtube, whatsapp, e-posta, canlı chat, müşteri merkezleri, ARİMER, mobil uygulama, web sitesi) üzerinden bize ulaşabilirler.” ifadelerini kullandı. 
 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı