Rashad Muhammed´in kız arkadaşının ölmediği ortaya çıktı

Süper Lig takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da forma giyen Fransız futbolcu Rashad Muhammed´in trafik kazasında hayatını kaybettiği öne sürülen kız arkadaşının ölmediği ortaya çıktı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Rashad Muhammed´in kız arkadaşının ölmediği ortaya çıktı

Erzurumsporlu Rashad Muhammed´in Sivasspor maçı öncesi kız arkadaşı Martine Fredriksen´in hayatını kaybettiği iddiası herkesi derinden üzmüştü. Ancak bu ölüm haberi asılsız çıktı. Rashad´ın Norveç´e gidip kendisinden ayrılan kız arkadaşını barışmaya ikna etmek için bu yalana başvurduğu iddia edildi. 
Norveç´te yaşayan Martine Fredriksen´in trafik kazasında öldüğü haberine rağmen maça çıkan Rashad´ın bu tutumu büyük yankı uyandırırken, aslında olayın çok farklı olduğu anlaşıldı. Rashad´ın Norveç´e gidip kendisinden ayrılan kız arkadaşını barışmaya ikna etmek için bu yola başvurduğu ortaya çıktı. Çıkan haberlerin ardından hem Norveç hem de Türkiye´den bir sürü mesaj aldığını belirten Martine Fredriksen, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: 
"Rashad ile 17 Şubat Pazar gününe kadar sevgiliydik. Linn Kristine ve benimle aynı anda sevgiliymiş. Biz birbirimizi bulduk ve o sabah bunu Rashad´a söyledik. İkimiz de ondan ayrıldık. Sonra o gün bir anda Rashad´ın Norveç´te sevgilisinin öldüğü yönünde haberler çıktı. Herkes bana ´Öldün mü?´, ´Seni tanımak güzeldi´ diye mesajlar atmaya başladı. Haberlerin hepsini takip ettim. Teknik direktörleri Mehmet Özdilek bile inanmış oyuncusuna. Herkes öldüğümü sanıyor ama ben yaşıyorum. Rashad, Türkiye´deki insanları yanıltıyor" şeklinde konuştu. 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı