Sunar: Erzurum TEKNOFEST kuşağı gururumuz

Sunar: Erzurum TEKNOFEST kuşağı gururumuz

Tarih: 21.09.2023 14:35 Güncelleme: 21.09.2023 14:52
Sunar: Erzurum TEKNOFEST kuşağı gururumuz

Belediyecilik yatırımlarıyla gündem oluşturan, AK Belediyecilik vizyonu dikkat ve duyarlılığı içinde sosyal belediyecilik projelerini yürüten Palandöken Belediyesi Eğitim alanında da başarılara destek vererek Erzurum ve Palandöken vizyonuna hizmet sunuyor. 
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, İlçe Kaymakamı Uğur Tutkan ile birlikte, YKS’de dereceye giren öğrencileri Kent ormanında ağırladı. 
Sunar: Gurur duyduk 
Başarılı öğrencilerin ağırlandığı programda Başkan Sunar, öğrencilerle tek tek ilgilendi. Öğrencilere seslenen Sunar, başarıyı kutladı. Sunar, “Sevgili gençler, hiç şüphesiz başarı çok önemlidir. Ancak hayatın çeşitli veçheleri ile tanışmış bir büyüğünüz olarak kanaatim odur ki en önemli başarı, mutlu olmaktır. Yine kanaatim odur ki mutlu olmak maddi imkanlardan çok, bilgi ve cesarete ihtiyaç duymakta. Bilgi dendiğinde dünyanın fiziki ve düşünsel evrimini kavramının size mutluluk yolunda mücehhez kılacağı inancındayım. Yanı sıra cesaretle insanoğlunun dünya yürüyüşünün izlerini takip etmenin bizi hayattan, Allah’ı da bizden razı edeceği kanaatindeyim. Değerli gençler tavsiyem o dur ki keşfetmekten görmekten gezmekten korkmayın. Temennim şudur ki, başarılarınız hayat boyu sürsün. Sizleri çok seviyoruz. Gözbebeğimizsiniz. Elde ettiğiniz başarıyı bir kez daha kutluyor, her birinizle ayrı ayrı gurur duyuyoruz.” dedi 
Değerler eğitimi vurgusu 
Konuşmasında, Kalkınmada önceliğin eğitimden geçtiği, özellikle değerler kaydında milli bilinç ve mukaddesat hassasiyetinin hayati önem taşıdığını bildiren Sunar, Erzurum’un ve Palandöken ilçesinin bu kayıtta bir farkındalık süreci içinde olduğuna dikkat çekti. 
Ak belediyeciliğin önceliği eğitim 
AK Belediyeciliğin toplumun tümünü kuşatan öncelikleri hayata geçirmeyi esas kıldığı, bunların başında da eğitimin geldiğini hatırlatan Sunar, Erzurum’da TEKNOFEST kuşağının yetişmesinde 21 yıllık süreçte altyapı oluşturulduğu, bunun projeyoğun sektörler için de aydınlık bir geleceğin habercisi olduğunu belirterek, Belediye odağında eğitime verdikleri desteği artırarak sürdüreceklerini beyan etti. 
Sunar ve Tutkan’a teşekkür 
Programa katılan protokol mensupları da öğrencileri tek tek tebrik ederek, anlamlı organizasyon için, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar’a ve İlçe Kaymakamı Uğur Tutkan’a teşekkür ettiler 
Etkinliğe protokol de katıldı 
Etkinliğe, Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Mehmet Emin Öz ve Abdurrahim Fırat, AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Karapınar ve öğretmenlerde katıldı. 
 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı