Traktör römorkuna reflektör takıldı

Muş'ta bin 500 traktör römorkuna reflektör takıldı

Tarih: 25.10.2023 15:15 Güncelleme: 25.10.2023 15:16
Traktör römorkuna reflektör takıldı

Muş’ta jandarma trafik ekipleri, trafik kazalarını azaltma ve gece görünürlüğü artırmaya yönelik "Reflektör Tak, Görünür Ol" projesi çerçevesinde bin 500 traktör römorkuna üçgen reflektör taktı.
Muş Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı ve Muş Şeker Fabrikası işbirliği ile hayata geçirilen "Reflektör Tak Görünür Ol Projesi" çerçevesinde şeker pancarı taşıyan traktörlerin römorklarına reflektör taktırıldı. Muş Şeker Fabrikasına şeker pancarı taşıyan traktör sürücülerini kurallara uymaları konusunda uyarıda bulunan jandarma ekipleri, eskiyen reflektörlerin yerine yenilerini taktı.
Traktörüyle fabrikaya pancar getiren çiftçilerden Fırat Atay, reflektörü olmayan traktörlere reflektör takıldığını belirterek, "Burada çiftçilerimize yardımcı oluyorlar. Bu da bizim için çok önemli. Trafiğin aksamaması ve kazaların önlenmesi için jandarma ekipleri traktörlere reflektör taktı" dedi.
Çiftçi Nihat Dizman ise eskiyen reflektörlerin yerine yenilerinin takıldığını belirterek, "Traktörlerde reflektör olamamasından dolayı çok kaza oluyordu. Bin 500 reflektör buradaki traktörlere takılacak. Allah devletimize ve jandarma ekiplerimize zeval vermesin. Gerçekten her zaman çiftçinin yayındalar. Traktörlerde reflektör olmadığından dolayı birçok kişi yaralandı ve hayatını kaybetti” şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı