Tribünler Nilperi için dolacak

24Erzincanspor tribünleri Nilperi için dolacak

Tarih: 24.11.2023 14:18 Güncelleme: 24.11.2023 14:18
Tribünler Nilperi için dolacak

Erzincan’da SMA hastası olan ve tedavi masraflarının karşılanması için kampanyalar düzenlenen Nilperi bebek için bir destek 24Erzincanspordan geldi. Alınan kararla, 24Erzincanspor pazar günü oynayacağı Isparta 32 Spor maçının tüm gelirleri Nilperi’nin tedavisi için bağışlayacak.
24Erzincanspor Kulübü Tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Kulüp Başkanı Ömer Akyürek, Teknik Direktör Bülent Akan, takım kaptanı Gençer Cansev, Nilperi Güler’in babası Halil Güler, futbolcular ve kulüp yöneticileri katıldı.
Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan 24Erzincanspor Kulüp Başkanı Ömer Akyürek, Nilperi’nin tedavisi için başlatılan yardım kampanyasına katkı sağlamak amacıyla 26 Kasım 2024 Pazar günü saat 14.00’da Erzincan’da oynanacak olan Isparta 32 Spor maçının tüm gelirlerinin Nilperi’nin tedavisi için bağışlanacağını belirterek tüm Erzincan halkını maça davet etti.
Ardından konuşan 24Erzincanspor Teknik Direktörü Bülent Akan ise, SMA hastası olan Nilperi bebek için tüm Erzincanlıları bilet alarak destek olmaya davet etti.
Takım kaptanı Gençer Cansev de, bu karşılaşmanın anlamının 2 kat arttığını söyleyerek, ellerden gelen yardımı yapacaklarını, bu duyarlılık hareketine vatandaşların karşılık vermesi gerektiğini belirtti.
SMA hastası Nilperi Güler’in babası Halil Güler ise, alınan karardan dolayı yönetime, teknik ekibe ve futbolculara teşekkür ederek herkesi kızı için maç günü stada beklediğini söyledi.
Öte yandan, 24Erzincanspor futbolcuları tarafından imzalanacak olan 24 numaralı forma da açık arttırma ile satışa sunularak geliri yine SMA hastası Nilperi’nin tedavisi için kullanılacak.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı