TÜMSİAD terörü kınadı

TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu, geçtiğimiz gün İstanbul Beşiktaş´ta meydana gelen ve Çevik Kuvvet Polislerimizi hedef alan terör saldırısını kınadı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
TÜMSİAD terörü kınadı

 Ülkenin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik sivil, polis demeden yapılan alçakça saldırıdan dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını kaydeden Başkan Burucu, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:
?Türkiye´nin huzur ve yükselişine engel olmayı denediler; ancak başarılı olamadılar. Millet olarak en zor, en karanlık günlerden bile her zaman birlik olarak güçlenerek çıktık ve bundan sonra da böyle olacaktır. İçerde ve dışardaki terör grupları ve destekçilerine inat, Allah´ın izniyle Türkiye kaosa sürüklenen bir ülke olmayacak. Bilsinler ki bizleri korkutamayacaklar ve her zaman karşılarında güçlü bir iradeyi bulacaklar. 15 Temmuz´da planlanan kanlı darbe girişimini milletimizin iradesi nasıl bastırdı ise, bundan sonra da dil, din, ırk ve mezhep ayrılığı gözetmeyen aziz milletimizin kararlı tutumu karşısında bu şer odakları hain emellerine ulaşamayacaktır. Bu elim saldırıda can veren aziz şehitlerimize rahmet niyaz ediyor, yaralanan gazilerimize Canab-ı Hakk´tan acil şifalar diliyoruz.?


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı