Türk-İş Konfederasyonu Erzurum temsilcileri Vali Azizoğlu´nu ziyaret etti

Türk-İş Konfederasyonu Erzurum İl Başkanı Yusuf Gökçen ve beraberinde ki heyet Vali Seyfettin Azizoğlu´nu makamında ziyaret ederek sendikalarının çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Türk-İş Konfederasyonu Erzurum temsilcileri Vali Azizoğlu´nu ziyaret etti


Ziyarete; İl Başkanı Yusuf Gökçen´in yanı sıra Türk-İş Konfederasyonuna bağlı Koop-İş Sendikası Şube Başkanı Tarık Toğrul, Tes-İş Sendikası Şube Başkanı Muharrem Demircan, Sağlık-İş Sendikası Şube Başkanı Selçuk Göksu, Yol-İş Sendikası Şube Başkanı Recai Kaya, Şeker -İş Sendikası Başkanı Metin Keskin, Tez-Koop İş Sendikası Şube Başkanı Hakan Kurt, Haber-İş Sendikası Başkanı Kemal Akkan ve Tarım - iş Sendikası Şube Başkanı Yaşar Çelebi Katıldı.
Türk- İş Konfederasyonunun kurulduğu yılından itibaren çalışanların ekonomik, sosyal hak ve çıkarlarını korunmak için yoğun mesai harcadığını söyleyen Erzurum İl Başkanı Gökçen, İşçilerin çalışma koşullarının düzeltilmesi, sendikal ve toplu pazarlık düzeninin sağlıklı biçimde işlemesi, işsizlikle mücadele, işçilerin mesleki ve teknik eğitimi, kadın ve çocuk işçilerin korunması gibi, çalışma hayatıyla ilgili birçok alanda faaliyet gösterdiklerini belirtti.
Ziyaretlerinden dolayı Türk- İş Konfederasyonu Erzurum İl Başkanı Yusuf Gökçen ve beraberinde ki heyete teşekkür eden Vali Azizoğlu, sendikalar ile birlikte çalışanların sosyal haklarını daha iyi noktalara taşımak için sürekli çalıştıklarını ifade ederek; ? Hepimizin ortak hedefi ülkemizin güçlenmesi ve insanlarımızın daha kaliteli yaşam şartlarına kavuşmasıdır? şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı