Türkiye Şampiyonluğu Erzurum´un

.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Türkiye Şampiyonluğu Erzurum´un

Pal-Kar Spor Kulübü, Short Track Şampiyonası´nda Türkiye 1´incisi oldu. Yarışlarda 19 madalya birden kazanan Pal-Kar, bu başarıyla bir ilke imza atmakla kalmadı, aynı zamanda Türkiye´nin en iyi takımı seçildi. Pal-Kar Spor Kulübü Antrenörü Arthur Sultangaliyev ise, ?en iyi çalıştırıcı´ unvanına kavuşarak, Erzurum´a bu alanda da sevinç yaşattı. 
Başkanlığını Erzurumlu İşadamı Arif Karadağ´ın yaptığı Pal-Kar Spor Kulübü, Türkiye´de bir ilke imza attı. Erzurum´da geçtiğimiz günlerde düzenlenen Short Track Şampiyonası´nda 19 madalya birden alarak Türkiye Şampiyonu olan Pal-Kar Spor Kulübü, elde ettiği dereceyle kırılması zor bir rekora imzasını atarken, Türkiye´nin de en iyi ekibi seçildi. Pal-Kar Spor Kulübü Antrenörü Arthur Sultangaliyev ise, şampiyonada Türkiye´nin ?en iyi antrenörü´ unvanına sahip oldu. 
ARİF KARADAĞ: MUTLUYUZ, GURURLUYUZ 
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Pal-Kar Spor Kulübü Başkanı Arif Karadağ, ?Erzurum´un adını böyle bu rekora yazdırdığımız için çok mutluyuz, gururluyuz. Pal-Kar Spor Kulübü olarak şampiyonada elde ettiğimiz derecenin Türkiye´de bir benzeri yok. 19 madalyayı birden alarak, hem Türkiye´de bir ilke imza attık, hem de yine ülkenin en iyi takımı seçildik. Erzurum´a böylesine önemli bir ayrıcalığı kazandırmış olmaktan mutluyuz, gururluyuz. Bu manada sporcularımızı ve ailelerini, antrenörümüz Arthur Sultangaliyev´i ve teknik tüm ekibi yürekten kutluyorum. Bu başarı hepimizin, bu başarı Erzurum´un? diye konuştu. 
Aynı zamanda Türkiye Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi de olan Karadağ, Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi´nin (TOHM) Erzurum Short Track Branş Sorumlusu olan Arif Karadağ, söz konusu şampiyonanın Erzurum´da organize edilmesinde büyük payı bulunan Türkiye Buz Pateni Federasyonu Genel Başkanı Gökhan Özdemir´e de şükran ve minnet borçlu olduklarını sözlerine ekledi. 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı