Vali Azizoğlu´ndan şampiyon sporcuya büyük ilgi

Engeliler Haftası münasebetiyle Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, 2015-2016 ve 2017´de Artistik Jimnastikte Türkiye Şampiyonu olan Sümeyye Uruk ve bedensel engelli sporcuları makamında kabul etti.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Vali Azizoğlu´ndan şampiyon sporcuya büyük ilgi

Özel Sporcular Federasyonu tarafından önce İzmir´de yapılan Türkiye şampiyonasında birinci olan ve ardından da Erzincan´da yapılan, jimnastik bölge şampiyonasında birincilik kürsüsüne çıkan Antrenör İsmail Güler yönetimindeki Sümeyye Uruk, başarısını Vali Azizoğlu ile paylaştı.
Sümeyye Uruk´un anne-babası, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, sporcu ve antrenörlerle ziyarete gelen Sümeyye Uruk, büyük bir ilgiyle karşılaştı. Sümeyye´nin başarısından ötürü çeşitli hediyeler veren Vali Azizoğlu, azimle bütün engellerin aşıldığını söyledi.
Sporcunun ailesi de Down Sendromlu çocuklara ilgi ve desteklerinden dolayı Vali Seyfettin Azizoğlu´na teşekkür etti. Ziyarete Bedensel Engelli Milli Bilek Sporcusu Gökhan Seven ve Bedensel Engelli Bayanlar Curlin Milli Takım Kaptanı Züleyha Bingöl ve şube müdürleri katıldı.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı