Vali Yardımcısı Karadağ: Karla mücadeleye hazırız

Vali Yardımcısı Karadağ: "Karla mücadeleye hazırız"

Tarih: 24.11.2023 11:37 Güncelleme: 24.11.2023 11:37
Vali Yardımcısı Karadağ: Karla mücadeleye hazırız

Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ başkanlığında Çukurca ilçesinde "Karla Mücadele Toplantısı" gerçekleştirildi.
Çukurca Kaymakamlığında gerçekleştirilen toplantıda, ilçede yürütülecek karla mücadele çalışmaları, yoğun kar yağışı ve soğuk hava sonucu ortaya çıkabilecek olumsuzluklar, acil durumlarda alınan ve alınacak tedbirler, hazırlıklar ve yapılacak çalışmalar görüşülerek değerlendirildi. Toplantıda bir konuşma yapan Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, "Karla mücadele konusunda alınan ve alınacak tedbirleri değerlendirmek üzere ilçelerimizde toplantılar gerçekleştiriyoruz. Dün Şemdinli’de bugün ise Çukurca’da toplantı yapıyoruz. Kış mevsiminin olumsuz etkilerini azaltmak ve herhangi bir aksaklığa meydan vermemek için koordinasyon içerisinde çalışıyoruz. Bu nedenle hazırlıklarımızı bir kez daha gözden geçirerek eksikliklerin tespit edilmesi ve giderilmesi hususunda ilçelerimizdeki ilgili kurum amirleri ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunuyoruz. Kış mevsiminde yaşanabilecek olumsuzlukları en kısa sürede ortadan kaldırmak için gayret gösteriyoruz. Kar yağışı ile birlikte ekiplerimiz gece gündüz demeden köy ve mezra yollarına anında müdahale ederek büyük bir özveriyle çalışıyorlar" şeklinde konuştu.
Daha sonra İl Özel İdaresi Yol Ulaşım Şube Müdürü Maksut Kaya, kış mevsiminde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı alınan ve alınacak önlemler ile karla mücadele planı ile ilgili sunum yaparak katılımcıları bilgilendirdi.
Toplantıya Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, 2. Hudut Tugay Komutanlığından Albay Mehmet Bahtiyar, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Engin Çağlayan, İlçe Emniyet Müdürü Adem Köpük, İlçe Özel İdaresi Müdürü Abdulkuddus Tunç, İl Özel İdaresi Yol Ulaşım Şube Müdürü Maksut Kaya, Destek Hizmetleri Şube Müdürü Fazıl Çallı, İlçe Özel İdaresi Köy Yolları Bakımevi Şefi Mehmet Saim Parlak ve Karayolları Köprülü Bakımevi Sorumlusu Şaban Taş katıldı.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı