VEDAŞ’tan ‘Tüketici Memnuniyeti’ toplantısı

VEDAŞ’tan ‘Tüketici Memnuniyeti’ toplantısı

Tarih: 06.11.2023 15:51
VEDAŞ’tan ‘Tüketici Memnuniyeti’ toplantısı

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), hizmet bölgesinde gerçekleştirdiği faaliyetleri değerlendirmek amacıyla ‘müşteri memnuniyeti’ toplantısı düzenledi.
VEDAŞ merkezinde yapılan ve Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Türkerler Holding ve VEDAŞ’ın üst düzey süreç yöneticileri katıldı. VEDAŞ’ın hizmet bölgesinde gerçekleştirdiği tüm faaliyetlerin değerlendirildiği toplantının sunumunu yapan VEDAŞ Şirket Müdürü Fatih Talay; Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde gerçekleşen yatırım projeleri, işletme faaliyetleri, kaçak elektrik kullanımıyla mücadele ve sosyal sorumluluk projelerine ilişkin katılımcılara bilgilendirmede bulundu.
Toplantı sonrasında görüşlerini dile getiren Türker, “Bölgemizde yaşayan değerli halkımıza sunduğumuz hizmetin kalitesini sürekli iyileştirmek birinci önceliğimizdir. Sahaya ve teknolojiye yaptığımız yatırımlarla gelinen nokta memnuniyet verici olsa da, halkımıza daha iyisini sunmak en büyük motivasyonumuz olmalı. Çalışanlarımızın, tüketici memnuniyetini önceleyen bir anlayışla hizmet kanallarını mükemmelleştirmek için sorumluluk bilinciyle çalışmalarına devam etmelerini istiyorum” dedi.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı