Yaşlılar Gününde 50 aile ziyaret edildi

Dünya Yaşlılar Günü çerçevesinde 50 aile ziyaret edildi

Tarih: 04.10.2023 10:11
Yaşlılar Gününde 50 aile ziyaret edildi

Erzincan’da Dünya Yaşlılar Günü etkinlikleri dahilinde Vali Hamza Aydoğdu, Vali Yardımcıları Yusuf İzci ve Ömer Özbay ile kurum müdürleri, kentin çeşitli mahallelerinde ikamet eden 50 aileyi ziyaret ederek istek ve taleplerini dinlediler.
Bu özel günün anlam ve önemine vurgu yaparak, bugünlere gelmemizde büyük emekleri olan ulu çınarları evlerinde ziyaret eden Vali Aydoğdu, vali yardımcıları ve her bir il müdürü, ailelerle yakından ilgilenerek, beklentilerini ve ihtiyaçlarını dinlediler.
Toplamda 50 aile ziyaret edilirken, Vali Aydoğdu, ziyaretler çerçevesinde Sebahat Biregen'i ve ardından da Adil Karaca ve Emine Karaca çiftini ziyaret etti.
Vali Aydoğdu, gerçekleştirilen ziyaretler ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bizleri yetiştiren ve topluma kazandıran yaşlılarımız aynı zamanda geleceğimizi aydınlatan ışıklardır. Onlara gereken sevgi ve hürmeti her zaman göstermeliyiz.
Yaşlı bireylerimizin ihtiyaçlarına daha fazla önem vererek, yaşamlarının iyileştirilmesi için her bir bireyimiz üzerine düşeni fazlasıyla yapmalıdır. Kıymetli büyüklerimize sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum." dedi.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı