www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ
Erzurum'da, 2025 Gençler Satranç İl Birinciliği turnuvası yarın başlıyor. Satranç sporunun meraklıları ve genç yeteneklerin buluşacağı bu etkinlik, 5-6 Nisan 2025 tarihlerinde Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Spor Salonu'nda düzenlenecek.
Turnuva, Erzurum'un satranç ustalarını bir araya getirecek ve 2 gün boyunca şampiyonluk için kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak. Satranç sporuna gönül veren genç sporcular, yeteneklerini sergileyerek, il birincisi olabilmek için zorlu rakiplerle karşı karşıya gelecekler.
Erzurum’un satranç camiası için büyük bir öneme sahip olan bu organizasyon, genç yeteneklerin gelişimine katkı sağlarken, satranç sporunun yaygınlaşmasına da önemli bir etki yaratacak. Etkinlik, hem katılımcılara hem de izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.