Erzurum'da Benzeri Olmayan Bir Okul

Yüksek güvenliği ve iyi eğitimi ile GAMPO okulu fark yaratıyor.

Tarih: 03.10.2024 09:42
Erzurum

www.erzurumgunebakis.com / Dilan ÇOŞKUN

Erzurum Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Yakutiye İl sınırları içerisinde bulunan 1954 yılından beri hizmet vermekte olan, Gazi Ahmet Muhtar Paşa Ortaokulu (GAMPO) diğer okullara göre fark yaratıyor.

Okul Müdürlüğüne Fırat Güneş'in atanmasından sonra GAMPO Okuluna büyük bir ilgi olmaya başladı.

Güvenlikli bir eğitimle GAMPO okulu fark yaratmaya devam ediyor.  Hem Erzurum'da örneği tek olan bir güvenlikle hem de öğrencilerin başarısı ile en çok tercih edilen okul konumunda. Veliler çocuklarını bu okula kayıt ettirmek için adeta fırsat kolluyor. 

Gerek okul yönetiminden, gerekse velilerden yoğun ilgi görüyor. Veliler yapmış olduğu açıklamalarda okullarda turnike sisteminden memnun olduklarını, çocukların turnikeden okula girdiklerinde, kendilerine bildirim geldiğini, öğlen akşam çıkış saatlerinde velilere bildirim geldiğini bu durumdan çok memnun olduklarını söylediler.

Fırat Güneş, Erzurum'da turnike sisteminin tek olduğu okul olduğunu, Ankara'dan sonraki hiçbir şehirde bu sistemin olmadığını, öğrenciler için güvenlikli bir sistem olduğunu, velilerin de bu sayede çocuklarının ne zaman okula girip çıktığını öğrendiğini söyledi.