GENÇ DADAŞLAR ZİRVE YOLUNDA 3 PUANLA BAŞLADILAR!

Türkiye Şampiyonası final grubuna katılma başarısı gösteren Erzurumspor FK U-17 Takımı, ilk maçında Isparta Spor’u 2-0 mağlup ederek turnuvaya üç puanla başladı. Genç Dadaşlar’ın hedefi, Türkiye şampiyonu olmak.

Tarih: 16.05.2025 15:25
GENÇ DADAŞLAR  ZİRVE YOLUNDA 3 PUANLA BAŞLADILAR!

www.erzurumgunebakis.com / Erdem ARDAHAN

Erzurumspor FK U-17 Takımı, Türkiye Şampiyonası’na galibiyetle başladı. İzmir’de oynanan ilk grup maçında Isparta Spor’u 2-0 mağlup eden Genç Dadaşlar, turnuvaya üç puanla güçlü bir giriş yaptı.

Karşılaşmada Erzurumspor’un gollerini Muhammed Bayrak ve Mehmet Emin Billor kaydetti. Maç boyunca üstün bir oyun sergileyen temsilcimiz, Isparta Spor’a karşı etkili hücumları ve disiplinli savunmasıyla dikkat çekti.

Türkiye’nin En İyi 8 Takımı Arasında

Daha önce eleme turlarında başarılı sonuçlar elde ederek Türkiye’nin en iyi 8 takımı arasına kalmayı başaran Erzurumspor FK U-17 takımı, İzmir’de düzenlenen final grubu maçlarında da iddiasını sürdürüyor.

Genç Dadaşların teknik sorumluluğunu Mesut Karataş, Emrah Gacır ve Numan Karaoğlu üstlenirken, koordinatörlük görevini ise Sefa Yunusoğulları yürütüyor.

Sıradaki Rakip Balıkesirspor

Erzurum temsilcisi, gruptaki ikinci maçında yarınBalıkesirspor ile karşı karşıya gelecek. Gruptaki son maçta ise güçlü rakip Trabzonspor ile mücadele edecek.

Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı