Orhan DURMUŞ


BAŞIN SAĞ OLSUN ASTSUBAYIM?


Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK´nın düzenlediği hain saldırıda Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya´nın eşi ve daha 10 aylık bebeği şehit edildi.

Bu öyle bir acı ki bir baba için evlat ve eş acısının yanı sıra hain bir saldırıya uğramış olmaları acının katlanmasına sebep olmuştur. Ben ekran karşısında buna dayanamaz katlanamazken Astsubayımızın ve ailesinin metanetli ve tam bir teslimiyetle ?VATAN SAĞ OLSUN? demesi milletimizin ne kadar inançlı ve kendini dini ve vatanı uğruna feda edebileceğinin göstergesidir. İşte bu asalaklar yaptıkları eylemlerle hala Türk milletinin yıkılacağını sanmaları çok garip?

Tüm dünya ülkeleri için TERÖR bir tehdit unsurudur. Yani rahatsız edicidir. Terör örgütü sadece yaptığı kötülüklerle anılmaktan başka hiçbir şey elde edememişlerdir. Kendilerini kanlı eylemler yaparak korku egemenliği sağlayarak yaptırımlarda bulunmaya çalışmaktadırlar. Özellikle ülkemizdeki bu kahpe, hain, bebek katili PKK´yı ben tıpkı bir asalak hayvan olan ki; hayvanlardan özür diliyorum. Hamam böceklerine, sülüklere benzetiyorum. Uygun zemin uygun ortam oluştuğundan hızla üreyen karanlık çökünce beslenmeye çıkan gün ağarınca kaçacak delik arayan bir hamam böceği bunlar. Yaklaşık 40 yıldır kanlı eylemler yaparak ne elde etmişlerdir.

Terörün kökü kazınıncaya dek, millet olarak birlik beraberlik içerisinde safları sıklaştırmalı ve bu hamam böceklerine haddini bildirmeliyiz. Güvenlik güçlerimiz gerekeni yapacaktır ancak bizde güvenlik güçlerimize istihbarat sağlayacak bilgileri korkmadan emin olduğumuz durumları bildirmeli şikâyet, ihbar edebilmeliyiz. Bu hainler o kadar kahpeler ki çoğunun cebinde T.C kimlik her türlü devlet hizmetinden yararlanıp hak iddia edip sonrada küfredip devlete karşı isyan etmesi bu insanların karakterinin olmadığını gösteriyor. Diğer taraftan birçoğunun da sözüm ona Kürklerin savunucuları Kürt dahi olmadıkları belgelerle ıspatulanmış İngiliz, Ermeni, Yahudi ajanlarının perde arkasında yönetiminde bir asalak bir örgüt işte? sonra bunlara inanıp destek veren cahillere ne demeli? ya arkadaş aynı havayı teneffüs ediyoruz, aynı okullarda okuyoruz, askerde aynı yatakhanede yatıyoruz, aynı karavanadan yiyoruz. NE OLSUN İSTİYORSUNUZ ANLAMIYORUM. Hangi kadroda kişinin ırkı içi bir ayrım yapılıyor. Mahalle muhtarından milletvekiline, belediye başkanından meclis başkanına her unvan ve sıfatta devlet sana imkân tanımışken bu kavga niye? neyse bu laflar her dönem söyledi anlamak istemediğiniz çok açık fazla söze de hacet yok. Arif olan laftan anlar gerisi?

Vatanımın toprak bütünlüğünde yaşayıp, devletimin bütün imkân ve haklarında yararlanarak, devlet ?verince? vatanperver ?isteyince? hain asalak olanlar sözüm sizlere başarılı olamayacaksınız. Bir hamam böceği gibi öleceksiniz.

Astsubayım acınızı tüm kalbimle paylaşıyorum. Allah sabırlar ihsan eylesin. Vatan size minnettardır. Saygı ve dua ile?