Orhan DURMUŞ


YURTTA SULH CİHANDA SULH


 

 

Barış Pınarı Harekâtı kararlılıkla devam ediyor. Kahraman Mehmetcik ülkemizi tehdit eden terör unsurlarını kararlılık ve büyük bir azimle sürdürmektedir. Düşmana tarihin her döneminde korku salan Türk askeri bu bölgede de kısa sürede sonuçlar almış güvenli bölge oluşturulma ve Arap Milletinin bağımsızlığı ve özgürlüğü için mücadele etmektedir. Bu durum nedense bazı kesimler tarafından rahatsızlıkla karşılanmış yine olayları manipüle etmeye çalışarak Türk Askerini karalamaya çalışmaktadırlar.

 

Türkiye´nin menfaatine olan tüm işlerde rahatsız olan kesimler hep aynı bu rahatsızlığın artık Türk düşmanlığının yanında İslam düşmanlığı olduğunu artık biliyor ve anlıyoruz. Ancak Ülkemiz milli sınırlar içerisinde oluşan rahatsızlığı anlamış değilim. Müslüman olarak yaşayan kişilerin Amerika, İngiltere, Fransa v.b. milletler gibi düşünmesine onların destekledikleri politikaları desteklenmesine anlam veremiyorum. Bu cehaletten başka bir şey olamaz kanaatindeyim ya da onlardan menfaati olduğu için? Osmanlı döneminde de toprak bütünlüğümüze göz diken odaklar Yahudileri, Ermenileri üstümüze salarak desteklemişlerdir. Şimdilerde destek verdikleri anlaşılan HDP de Barış Pınarı Harekâtından karnı ağrımaya başladı. Her seferinde BARIŞ BARIŞ BARIŞ nağraları atanlar sizler değil miydiniz? İki din kardeşinin arasına nifak sokarak sırf bölücü düşünceleriniz kurduğunuz ve desteklediğini Terör Örgütleri için Amerika´dan silah desteği almak onu kardeşinize kullanmaktan hiç mi utanmadınız sıkılmadınız da Türkler Milli sınırlarını korumaya çalışınca Barış aklınıza geldi. Türkler tarih boyunca mazlumun yanında olmuş ayak bastığı topraklara huzurdan ötesini bırakmamışlardır. Tıpkı dededen toruna miras gibi girdiği toprakları yıkıp dökmek için değil yeniden inşa etmek için, düzeltmek için çabalamış ve başarmış bir millettir. Bunun örneklerini dünya tarihinin altın sayfaları yazmıştır. Şimdi sizlerin Yankilerini sözleri ile bir işe kalkışmak ve onların siyasi malzemesi olmak kardeşlikle bağdaşmaz. Bu arada Amerikalılara gelince şunu da söylemek isterim bu toprak kenelerine verdikleri onca silah ve mühimmat nerede?

 

Türk Silahlı Kuvvetleri dosta güven düşmana korku salan Milli bir ordudur. Beş bin yıllık Türk geleneğine bağlıdır. Sadece değişen teknolojik unsurlardır. O ordu yine aynı ordu? sizin asalaklar gibi bir dayanağı olmadan hayatını idame ettiremeyen ve masum insanları katlederek korku hükümdarlığı sağlamamıştır. Korkunun ne demek olduğunu ordumuzu gören gözlere yani sizin gözlerinize sormak lazım?

 

Allah Ordumuzu Muzaffer Eylesin Amin?